Review Resort Veluwe
Are you curious how previous guests have experienced their stay at Resort Veluwe? Then view the reviews below.

92 reviews
  1. 8.9

    Iedere dag een privé binnenzwembad

    September 2021 - Windsor S. stayed in Camping pitch at Resort Veluwe

  2. 7.4

    Het is een mooi bosrijk gebied. En het bbqpakket was super! Goed geregeld ook met het brengen en ophalen. Huisje was echt super schoon en mooi ingericht.

    September 2021 - Lieke v. stayed in Deluxe 4-person sauna at Resort Veluwe

  3. 8.4

    Mooi en rustig gelegen verblijf. Personeel dat opmerkte dat ik met een rollater en direct een oprit plaatste zonder dat ik daarover een vraag had gesteld, top attent.

    September 2021 - C. K. stayed in Forest lodge at Resort Veluwe

  4. 9.7

    We hebben een midweek in de safaritent verbleven. Dit was superleuk.

    September 2021 - John E. stayed in Safari tent at Resort Veluwe

  5. 9.9

    bij aankomst overleg met inchecken waarbij we zelf plek uit mochten zoeken. Heerlijke plek gevonden met ruim vrij uitzicht en heerlijk op de zon.

    September 2021 - Peter V. stayed in Camping pitch at Resort Veluwe

  6. 9.1

    Heerlijke week gehad in de pipo wagen,alleen even alles afgewassen,de vorige hadden het niet echt netjes achtergelaten, maar verder alles keurig bedden schoon en opgemaakt,sanitair netjes en schoon en heel leuk binnen en buitenbad en speeltuintjes volop aanwezig

    September 2021 - Vivian B. stayed in Living van at Resort Veluwe

  7. 7.3

    Mooie chalets in prachtige omgeving!

    September 2021 - Joop d. stayed in Deluxe 4-person sauna at Resort Veluwe

  8. 8.1

    Mooie omgeving, mooi park

    September 2021 - Jack C. stayed in Safari tent at Resort Veluwe

  9. 10

    We hebben een heerlijk verblijf gehad. Prachtig park, we hadden een nieuw chalet geboekt met een heerlijke tuinsauna. Ook het personeel van het restaurant erg vriendelijk en heerlijk gegeten. Mooie omgeving om te fietsen, en het klimbos aan de overkant van het park is geweldig voor jong en oud We zijn zeker van plan om terug te komen. Met recht een TOPPARK

    September 2021 - Anita F. stayed in Deluxe 4-person sauna at Resort Veluwe

  10. 7.4

    De omgeving en het huisje was van alle gemakken voorzien!

    August 2021 - Jakob B. stayed in Deluxe 4-person sauna at Resort Veluwe