Review Resort Veluwe
Are you curious how previous guests have experienced their stay at Resort Veluwe? Then view the reviews below.

66 reviews
  1. 6.9

    De Veluwe is prachtig. Je stapt zo achter de camping het bos in, heerlijk voor uren wandelplezier.

    August 2021 - B. stayed in Forest lodge

  2. 8.3

    Mooie, ruime kampeerplaatsen. Rustig gelegen, geen hinder van verkeer. Fijn dat autovrij is. Gezellig animatie team.

    July 2021 - K T. stayed in Camping pitch

  3. 9.3

    Het zwemmen, speeltuinen en animatie voor de kinderen

    August 2021 - Daisy L. stayed in Camping pitch

  4. 8.3

    Zeer goede schoonmaak van het sanitair. Mooie ligging. Als je achter de camping afgaat loop je direct in een echt bos. Ruime plaatsen.

    July 2021 - Martijn v. stayed in Camping pitch

  5. 6.9

    Dat de kids konden zwemmen, en het prachtige bos achter de “camping”

    July 2021 - A v. stayed in Camping pitch

  6. 8

    Leuke camping midden in het bos met schone toiletten en leuk animatie team.

    July 2021 - E K. stayed in Camping pitch

  7. 7.4

    Camping en ligging met veel fiets en wandelmogelijkheden

    July 2021 - Henk K. stayed in Camping pitch

  8. 8.7

    wij hebben 3 weken op de camping gesteen en hebben het naar ons zin gehad.Mooie omgeving, veel gewandeld en gefietst.

    July 2021 - G. stayed in Camping pitch

  9. 8.9

    Erg leuk mooie kleine camping Hoop dat camping en huizen in evenwicht blijven En dat kampeers welkom blijven

    July 2021 - v. stayed in Basic camping spot

  10. 7.7

    Wij gingen voor het eerst in een woodlodge en dat was echt helemaal super. Lekker ruim opgezet en een fijn speelveldje in het midden. Prachtig met al die mooie bomen.

    July 2021 - V. stayed in Forest lodge